Logo tekst Alma Latina

Lesmethode

Lesmateriaal

Ingicho gebruikt eigen gemaakt materiaal als leidraad in de lessen. Ons materiaal is gebasseerd op onze jarenlange ervaring met lesgeven en is gemaakt om perfect aan te sluiten op ons cursus aanbod. Wij hebben gekozen om de nadruk te leggen op conversatie en luistervaardigheid. Het materiaal biedt daarbij grammaticale ondersteuning.

Niveaus

Ingicho biedt lessen Spaans voor beginners en gevorderden. De lessen worden zo ingericht dat de leerstof en het tempo past bij de groep. Ingicho streeft daarbij naar het niveau zoals wordt aangegeven in het Europees Referentiekader. In deze referentie worden taalniveaus beschreven van moderne vreemde talen. De verschillende cursussen die Ingicho biedt kunnen als volgt met het Europees Referentiekader vergeleken worden:

 

Ingicho ERK
Beginners A1 op weg naar A2
Semi-gevorderden A2 op weg naar B1
Gevorderden B1 - B2
Vergevorderden C1 - C2

Kwaliteit

De docenten bij Ingicho zijn gediplomeerde docenten. Zij hebben tenminste tien jaar ervaring in het onderwijs en zijn lid van de vakvereniging VDSN.

Ingicho is altijd op zoek naar nieuwe lesmethoden die de cursisten stimuleren en enthousiast maken.

Cultuur

Bij Ingicho wordt naast de Spaanse taal zijdelings aandacht gegeven aan de verschillende Spaanstalige culturen. De docenten zijn 'native speakers', wat maakt dat zij veel kunnen vertellen over hun eigen cultuur en de verschillende gewoonten. De kennis van verschillende culturen is minsten zo belangrijk als het spreken van de taal.

 Contact

email: info@ingicho.nl
online: contactformulier


Adres:
De standaard lessen worden gegeven bij Topsportcentrum in Almere Poort
Topsportcentrum Almere Poort Pierre de Coubertinlaan 7
1362 LA Almere